De beste oplossing voor kalveren

De beste oplossingen voor kalverhouders. Die kan je alleen bedenken als je dagelijks tussen de kalveren staat. Dat doen we bij G. van Beek en Zn. al sinds onze oprichting in 1977. In onze eigen proefstal Beekzicht én bij klanten. Onze innovatieve producten en totaaloplossingen zijn inmiddels te vinden in stallen over de hele wereld. Maar nog altijd werken we op persoonlijke en betrokken wijze samen met klanten. Met onze voeten in de mest, gedreven om het verschil te maken voor u!

Missie 

Wij helpen kalverhouders om op een efficiënte, diervriendelijke en duurzame manier hun werk te doen. Onze producten en diensten zijn betrouwbaar, van de hoogste kwaliteit en altijd afgestemd op de unieke situatie in uw bedrijf. We combineren daarbij de snelheid en slagkracht van een internationale speler met het persoonlijke karakter en de betrokkenheid van een familiebedrijf. 

Visie

Wij willen wereldwijd een toonaangevende rol spelen in het ontwikkelen van innovatieve, diervriendelijke, duurzame en circulaire oplossingen voor de kalverhouderij en op die manier een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst voor de sector, kalverhouders en de dieren in hun stallen.