Home

De beste
oplossingen voor
ons nageslacht...

De beste
oplossingen voor
ons nageslacht...

Dé duurzame
oplossing voor
mens en dier...

Stap 1 – U gaat met ons in gesprek

We starten met het in kaart brengen van uw wensen, behoefte en werkwijze. We bespreken dit graag op uw bedrijf, maar u bent ook van harte welkom op onze productielocatie in Barneveld.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of renovatie, we zullen samen de mogelijkheden inzichtelijk maken. Bovendien bent u bij ons, gezien onze jarenlange ervaring, op het juiste adres voor een duurzame oplossing voor mens en dier.

Stap 2 – Een 3D uitwerking van het plan

Met behulp van 2D overzichtstekeningen komen we samen tot een optie die het beste bij u zou passen. Onze specialisten gaan dit verder uitwerken in ons 3D softwareprogramma. Door samen virtueel door uw toekomstige stal te wandelen kan de stal zo efficiënt, diervriendelijk en rendabel mogelijk worden ingericht.

Stap 3 – U krijgt een transparante offerte

Met behulp van de gemaakte tekeningen kunnen wij u ook adviseren in een geautomatiseerde ventilatiesysteem. Dit zorgt voor een gezond klimaat voor mens en dier in uw stal. Aan de hand van de besproken details en tekeningen maken wij een passende, vrijblijvende offerte welke overzichtelijk en gedetailleerd is uitgewerkt. De details blijven altijd bespreekbaar.

Stap 4 – Samen komen we tot een deal

We komen tot een deal. Wij zorgen voor een zorgvuldige uitvoering en gaan een prettige samenwerking tegemoet.

Zó zorgen we samen voor een goed verloop van de realisatie van uw project en bouwen we samen aan onze toekomst!

Stap 5 – Realisatie

Het Calf Care System wordt geproduceerd op onze productielocatie. We houden u als klant op de hoogte van de gang van zaken. Zodra alle onderdelen van het systeem zijn geproduceerd, wordt het getransporteerd naar uw bedrijf. Gezamenlijk worden alle onderdelen geïntegreerd en in gereedheid gebracht op uw locatie. Hierna vangen wij aan met de montage of u ontvangt van ons instructies voor de montage.

Stap 6 – Oplevering

Nadat het Calf Care System volledig is geïntegreerd op uw bedrijf, leveren wij het project op. Wij blijven ook na oplevering in contact met u.

bedrijfspand G. van Beek

G. van Beek en Zn.

Calf Care System is één van de activiteiten van G. van Beek en Zn. Benieuwd wat we nog meer doen?

Ga dan naar www.gvanbeekenzn.nl