Home

De beste
oplossingen voor
ons nageslacht...

De beste
oplossingen voor
ons nageslacht...

Dé duurzame
oplossing voor
mens en dier...

Stap 1 – U gaat met ons in gesprek

Om op de goede manier van start is uw mening, wensen en werkwijze zeer belangrijk. We bespreken dit graag bij u op uw bedrijf maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op ons nieuwe hoofdkantoor in Barneveld.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of renovatie, we zullen samen de mogelijkheden inzichtelijk maken. Bovendien bent u bij ons gezien onze jarenlange ervaring met totaalconcepten op het juiste adres om een zo goed mogelijke jongveestal te bouwen met slechts één partij. Met totaalconcepten bedoelen wij de ruwbouw zoals de fundering, prefab betonproducten zoals vloeren en wanden zoals wij deze zelf produceren, de constructie, beplating en afwerking.

Stap 2 – Een 3D uitwerking van het plan

Met behulp van 2D overzichtstekeningen komen we samen tot een optie die het beste bij u zou passen. Onze specialisten gaan dit verder uitwerken in ons 3D softwareprogramma. Door samen virtueel door uw toekomstige stal te wandelen kan de stal zo efficiënt, diervriendelijk en rendabel mogelijk worden ingericht. Zo zal u nooit voor verrassingen komen te staan.

Stap 3 – U krijgt een transparante offerte

Aan de hand van de gemaakte tekeningen kunnen wij u ook adviseren met het door ons bewezen geautomatiseerde ventilatiesysteem. Dit zorgt voor een behaaglijk en gezond klimaat voor mens en dier in uw stal. Aan de hand van de besproken details en tekeningen gaan wij u een passende vrijblijvende offerte verstrekken welke overzichtelijk en gedetailleerd is uitgewerkt. De details blijven altijd bespreekbaar en er zal altijd naar alternatieven gekeken worden.

Stap 4 – Samen komen we tot een deal

Door onze handen ineen te sluiten zullen we een prettige samenwerking tegemoet gaan. Alle besproken aspecten en tekeningen worden tot in detail uitgewerkt door onze specialisten. We houden u als klant op de hoogte van de gang van zaken.

Zó zorgen we samen voor een goed verloop van de realisatie van uw project en bouwen we samen aan onze toekomst!

bedrijfspand G. van Beek

G. van Beek en Zn.

Calf Care System is één van de activiteiten van G. van Beek en Zn. Benieuwd wat we nog meer doen?

Ga dan naar www.gvanbeekenzn.nl