Home

De beste
oplossingen voor
ons nageslacht...

De beste
oplossingen voor
ons nageslacht...

Dé duurzame
oplossing voor
mens en dier...

G. van Beek en Zn. is een toonaangevende speler in de kalversector. Wij helpen kalverhouders in binnen- en buitenland om op een efficiënte, duurzame en diervriendelijke manier hun werk te doen. Maak kennis met onze veelzijdige groep van bedrijven die samen een hoogwaardige en betrouwbare totaaloplossing bieden voor elke uitdaging in en om de stal.

Stalinrichting voor én door kalverhouders

Kalverstallen inrichten. Dat doen we bij G. van Beek en Zn. al sinds 1977. Bij het ontwerp nemen we uw dagelijkse praktijk als uitgangspunt. Door een slimme indeling van de stal en innovatieve oplossingen bespaart u elke dag tijd én kunt u de kalveren optimaal verzorgen. En het mooie is: we adviseren u niet alleen als leverancier, maar ook als kalverhouder. Want nog elke dag zijn de drie generaties Van Beek te vinden tussen de kalveren in onze eigen proefstal Beekzicht.

Moderne stalinrichtingen voor witvlees en rosé kalveren

Nieuwe kalverstal bouwen? Of een bestaande kalverstal opnieuw inrichten? Kalverhouders uit binnen- en buitenland kiezen voor een stalinrichting van G. van Beek en Zn. Onze oplossingen zijn ontwikkeld met oog voor het welzijn van kalveren, een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering en een gezond rendement. Daar heeft u elke dag plezier van.

  Vraag eenvoudig uw offerte aan:

  Aantal kalverplaatsen:
  Aantal rijen:
  M2 per kalf:

  Roostervloer:

  Type rubbere toplaag TopFloor:

  Vloerverwarming voorbereiding in de roosters:

  Accessoires:  Telefoonnummer

  Straatnaam + huisnummer

  Postcode + Plaats

  Vragen en/of opmerkingen: